Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Yangin - Antalya Da Fabrikada Yangin Cikti, Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya Yangin - Antalya Da Fabrikada Yangin Cikti, Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. 13 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor.

Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor.

Cigerlerimiz Yandi Bir Haftada Alanya Da 3 Antalya Da 22 Yangin Alanya Gundem
Cigerlerimiz Yandi Bir Haftada Alanya Da 3 Antalya Da 22 Yangin Alanya Gundem from static.daktilo.com
Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da

Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. 19 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran.

Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. 13 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor.

Eqeps975y2rim
Eqeps975y2rim from icdn.ensonhaber.com
Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. 21 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da 13 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor.

Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi.

21 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. 13 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi.

Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. 21 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi.

Ett4usja9 Jcrm
Ett4usja9 Jcrm from foto.sondakika.com
19 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. 21 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. 13 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da

3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da

Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. 13 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. 21 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor.

Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor antalya. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma.